Sitemap
banner Bloemwerk Exclusief by Albert

Straal als een ster ! - De Polscorsage, De Bruidegom corsage en de gastencorsages

polscorsages

 

 

Bloemen voor de Bruid & Bruidegom

 

Het stralende middelpunt zijn jullie

bruidegomcorsage & gastencorsages

Straal als een ster ! - De Polscorsage, De Bruidegom corsage en de gastencorsages

De Polscorsage is iets wat de laatste jaren véél terugkomt. De Polscorsage wordt gebruikt als vervanging van je bruidsboeket, maar je kan de polscorsage juist ook als aanvulling gebruiken.

Overdag draag je je bruidsboeket tijdens de plechtigheden én het foto’s maken en ’s avonds tijdens het diner & feest draag je je polscorsage die gemaakt zijn van dezelfde bloemen als in je bruidsboeket.
Je ziet er feestelijk uit en toch heb je je handen vrij.
Polscorsages zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, van klein compact tot groot.
Wat je tegenwoordig ook veel ziet is dat de Polscorsage ook wordt gebruikt als vervanging van de traditionele gasten corsage voor de vrouwelijke gasten.
Vooral ’s zomers dragen de vrouwelijke gasten bijzondere kleding en zijn ze bang dat deze beschadigen als ze een gastencorsage dragen.  Een simpele versie van jouw polscorsage is dan een goed alternatief.

De Bruidegom corsage

De Bruidegom corsage mag uiteraard ook niet ontbreken op je bruiloft. De bruidegom corsage is een kleine copy van je bruidsboeket of polscorsage.
In de bruidegom corsage gebruiken we dezelfde bloemen als in je bruidsboeket of polscorsage.  Voor de afwerking van de bruidegom corsage gebruiken we dezelfde stof als in je Bruidsboeket. Zo ontstaat er één geheel. Niet iedereen wil een bruidegom corsage, maar wij adviseren jullie om het toch wel te doen
Je mag op een dag als deze toch wel laten blijken dat jij naast je prachtige Bruid het middelpunt van de dag bent!

Gasten corsages

Naast de bruidegom corsage en de Polscorsage hebben we natuurlijk nog de gasten corsages
Dit is heel vaak een persoonlijke keuze! In een traditioneel huwelijk mogen de gasten corsages natuurlijk niet ontbreken. Door middel van een gasten corsage laten jullie zien dat jullie daggasten een ‘speciale’ betekenis voor jullie hebben. Hoe worden de gasten corsages gedragen? De dames dragen de corsage met de bloemen omlaag en de heren dragen de corsages omhoog. De gasten corsages worden aan de linkerzijde gedragen en bij de heren zitten ze op de revers van hun kostuum.

Willen jullie meer weten over de polscorsage, de bruidegom corsage of gasten corsages neem vrijblijvend contact met ons op

Bloemwerk Exclusief by Albert, dé bruidsbloemist van Nederland adviseert jullie graag met jullie keuze

TAGS: Bloemen voor Bruid & Bruidegom, Polscorsage, Bruidegom corsage, gastencorsages, vervanging bruidsboeket, extra, vrouwlijke daggasten, prachtige bruid, middelpunt van de dag, persoonlike keuze, traditioneel huwelijk,

footer bloemwerk exclusief mail