Sitemap
banner Bloemwerk Exclusief by Albert

Bloemen om van te houden! - Neem een Bloemabonnement Zakelijk of Privé

wekelijks bloemabonnement - iedere week verse bloemen

Wie wilt dan niet?

Iedere week een vers boeket met bloemen op uw receptiebalie?

Of een heel mooi bloemen boeket in uw directiekamer, vergaderruimte, de entree of gewoon thuis?

bloemabonnement van bloemwerk exclusief by Albert

Bloemen om van te houden! - Neem een Bloemabonnement Zakelijk of Privé

Wie wil dat niet? Iedere week een prachtig vers boeket met bloemen op kantoor of voor thuis op de salontafel ?
Bij Bloemwerk Exclusief kunt u ook terecht voor een bloemabonnement. Wat is een bloemabonnement? Iedere week komt Bloemwerk Exclusief bij u op een afgesproken dag langs om een nieuw vers boeket met bloemen voor op kantoor/thuis te brengen. Tegelijkertijd nemen wij de vaas en het oude boeket weer mee terug. U heeft er geen omkijken naar !

Waar wilt u een bloemabonnement? 
Een bloemabonnement kan voor ieder bedrijf verschillend zijn, het ene bedrijf wil een bloemabonnement voor op de receptiebalie, maar een ander wil misschien een mooi boeket bij de entree van de zaak.
Heeft u dagelijks of wekelijks veel besprekingen in de vergaderruimte, of ontvangt u juist veel relaties in uw directiekamer, uiteraard is het mogelijk om een bloemabonnement voor af te sluiten.

Wilt u liever een bloemabonnement thuis, dit is ook mogelijk die wij bieden.

Naast het leveren van een bloemabonnement kunnen wij ook vaste planten leveren, zowel aardeplanten als planten op hydrocultuur. Het grote voordeel van een bloemabonnement is dat u ook een vaste leverancier heeft voor het bestellen van bloemen boeketten.

Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag ons naar de mogelijkheden

 

TAGS: Bloemen om van te houden, boeket bloemen, bloemen boeket, 1 keer per week, omwisselen, verse bloemen, boeket, bloemabonnement, bloemenabonnement, zakelijk, prive, thuis, kantoor, receptiebalie, directiekamer, vergaderzaal, entree, vaste planten, aardeplanten, hydrocultuur, vaste leverancier, telefonisch, bestellen,

footer bloemwerk exclusief mail