Sitemap
banner Bloemwerk Exclusief by Albert

Een bijzondere herinnering aan jullie bruiloft - Bruidsbloemwerk decoraties Trouwzaal

trouwzaal decoraties

 

 

Verliefd,

Verloofd,

 

Ja.... Je bent bijna getrouwd !

 

Bloemen zijn de mooiste ingredienten voor een bruiloft

trouwzaal decoraties

Een bijzondere herinnering aan jullie bruiloft - Bruidsbloemwerk decoraties Trouwzaal

Trouwen jullie in het stadhuis of op een andere bijzondere trouwlocatie en is het trouwprieel voor jullie geen optie, dan kunnen jullie er ook voor kiezen om de trouwzaal of trouwlocatie extra te decoreren. Wij kunnen ervoor zorgen dat d.m.v. trouwzaal decoraties alles één compleet geheel wordt.  Door toevoeging van bloemen en andere trouwzaal decoraties wordt het net even iets persoonlijker en intiemer. De trouwzaal decoraties sluiten naadloos aan op je bruidsboeket & bruidegomcorsage. Wat dachten jullie van een witte loper langs het gangpad met losse rozenblaadjes!  En mooie grote bloemstukken op zuilen bij de ingang van de Trouwzaal.  En diezelfde grote bloemstukken komen ook nog eens terug in de Trouwzaal De trouwstoelen en de stoelen van de gasten kunnen we ook decoreren met bloemen & linten Op de tafel van de ambtenaar van de Burgerlijke stand kunnen we ook een mooi bloemstuk zetten. Willen jullie alles romantisch wit of hip & bont gekleurd, bij Bloemwerk Exclusief by Albert bent u op het juiste adres en wij maken jullie trouwzaal decoraties compleet! Zijn jullie geïnteresseerd en willen jullie dat wij jullie trouwzaal decoraties verzorgen, neem dan contact met ons op en maak vrijblijvend een afspraak.
Tijdens de bruidswerkbespreking gaan wij samen met jullie kijken wat de mogelijkheden zijn om jullie bruiloft compleet te maken.

Bloemwerk Exclusief by Albert is dé Bruidsbloemist van Nederland

TAGS: bijzondere herinnering, bruiloft, bruidsbloemwerk, decoraties, trouwzaal, bijzondere trouwlocatie, trouwprieel, decoreren, bloemen, persoonlijker & intiemer, witte loper, gangpad, losse rozenblaadjes, grote bloemstukken, trouwstoelen, ambtenaar burgerlijke stand, afspraak, bruidswerkbespreking

footer bloemwerk exclusief mail